De winterschilder in Sittard

De winterschilder. Dit begrip zal u hoogstwaarschijnlijk bekend voorkomen. Dit slimme initiatief biedt een aantal voordelen. Zowel voor u als voor ons. Wij kunnen onze werkzaamheden gewoon blijven uitvoeren zonder en u hoeft niet al te lang te wachten tot u geholpen wordt.

En wist u dat u tussen 21 november en 21 maart niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van uw woning kunt laten aanpakken? Doordat we werken met speciale verf kunnen we in elk seizoen voor u aan de slag. Zelfs in de winter is het daardoor mogelijk om het exterieur van uw woning te laten schilderen. Natuurlijk geheel zonder kwaliteitsverlies en met een duurzaam, blijvend resultaat.

AF erkend

Bij ons AF erkende schildersbedrijf bent u in elk seizoen verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en goede service. Dit kwaliteitslabel garandeert u opgeleide vakschilders, een complete en duidelijke offerte en een garantie nakomensverplichting. Wees ook zeker van kwaliteit: schakel onze schilders ’s winters én zomers in voor al uw werkzaamheden.