Professionele wandafwerking

Houdt u van glanzend, authentiek, strak of met reliëf? Wat uw wensen ook zijn: bij ons bent u aan het juiste adres voor wandafwerking. Onze vakmannen zijn niet alleen schilder, maar helpen u met de afwerking van uw gehele woning. Wanden zijn hier een belangrijk onderdeel van. Deze bepalen voor een groot deel de sfeer in huis en dus vinden we een persoonlijke aanpak essentieel.

Hoe we te werk gaan

Voordat onze mensen daadwerkelijk aan de slag gaan, gaan we met u in gesprek. We inventariseren uw wensen en bepalen samen met u welke materiaal- en kleurkeuze de beste is.

Verkrijgen we het eindresultaat van uw dromen door het aanbrengen van behang? Kiezen we voor verf, spuitwerk of een moderne wandafwerkingstechniek? Samen met u bepalen we de juiste koers en creëren we het interieur dat u altijd al wilde hebben. En heeft u al een duidelijk idee? Dan spreken we dit kort met u door en kunnen we in de meeste gevallen meteen voor u aan de slag.

Groot maar ook klein

We zijn al jarenlang een familiebedrijf en ons team is in de loop der jaren flink uitgebreid. We kunnen dan ook elke klus aan en werken voor partijen van elk formaat. Van particulier tot zakelijk en zelfs voor verenigingen van eigenaren. Maar onze persoonlijke touch zijn we nooit verloren. Groot, maar ook klein dus. Uw wandafwerking met aandacht geplaatst? Maak dan vandaag nog een afspraak of overleg de mogelijkheden.